Skip to main content

Hofmann

R32 Split-type

Rashladno sredstvo R32 postaje sve popularnije u industriji klimatizacije zbog nižeg potencijala globalnog zagrevanja u poređenju sa prethodno korišćenim rashladnim fluidima. Inverterska tehnologija omogućava jedinicama da budu energetski efikasnije prilagođavajući brzinu kompresora tako da odgovara zahtevima za hlađenje/grejanje, što rezultira manjim računima za struju.

Ova tehnologija je poželjna karakteristika za one koji žele da uštede novac na svojim računima za struju, a da istovremeno smanje uticaj na životnu sredinu. Preporučuje se da istražite i uporedite različite brendove i modele pre kupovine kako biste bili sigurni da jedinica zadovoljava specifične potrebe i razmatranja budžeta.

Zašto odabrati Hofmann Klime?

Nova Hofmann serija je visokokvalitetni klima uređaj sa inverterom može da obezbedi energetski efikasno, tiho i izdržljivo hlađenje ili grejanje za prostoriju,  brend, rejting energetske efikasnosti, profesionalnu instalaciju i održavanje.

Višestruke upotrebe

9/12/15/18/24kW
Serija R32

Hofmann inverterski klima uređaji su poznati po svojoj energetskoj efikasnosti, jer mogu da podese snagu hlađenja ili grejanja u skladu sa temperaturnim zahtevima prostorije.
Takođe je poznato da su visokokvalitetne inverterske klima jedinice tiše i izdržljivije od tradicionalnih klima uređaja.

Novo

„GREJAČ TACNE SPOLJAŠNJE JEDINICE“

Proizvod dizajniran da održava toplotu spoljašnje jedinice sistema za klimatizaciju tokom hladnih zimskih meseci.

Proizvod pogodan za upotrebu u hladnim sredinama.

Ova vrsta proizvoda može biti korisna za produženje životnog veka jedinice za klimatizaciju sprečavanjem oštećenja izazvanih ekstremnim vremenskim uslovima.

Važno je osigurati da je proizvod kompatibilan sa određenim brendom i modelom klima uređaja koji se koristi i da je pravilno instaliran kako bi se izbjegle potencijalne opasnosti po sigurnost. Pravilna upotreba ovog proizvoda može pomoći u uštedi energije boljom izolacijom spoljašnje jedinice, što povećava energetsku efikasnost jedinice.

EKOLOŠKI GAS

Biše uspešno, više zeleno

se odnosi na vrstu rashladnog gasa koji se smatra ekološki prihvatljivim.

Rečeno je da upotreba R32 ima manji potencijal globalnog zagrevanja u poređenju sa starijim rashladnim fluidima kao što je R410A.

Takođe se kaže da R32 ima veću energetsku efikasnost u poređenju sa starijim rashladnim fluidima.

Ovaj gas se obično koristi u sistemima za klimatizaciju i toplotnim pumpama.

DALJINSKA KONTROLA

Daljinskim upravljanjem klima-uređajem možete da ga isključite kada niste kod kuće ili da ga podesite na energetski efikasniju temperaturu kada ga ne koristite.

I FEEL – Prilagođavanje temperature daljinskim upravljačem

I Feel je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.

BRZO HLAĐENJE

Klima uređaj za brzo hlađenje je tip klima uređaja koji ima sposobnost da brzo ohladi prostoriju. Ovo se postiže upotrebom napredne tehnologije hlađenja koja omogućava klima-uređaju da hladi prostoriju brže od tradicionalnog klima uređaja.

Energetska efikasnost: Većina klima uređaja za brzo hlađenje je dizajnirana da budu energetski efikasni, što znači da troše manje energije od tradicionalnih sistema za hlađenje. Ovo pomaže da se smanje troškovi energije i promoviše održivost životne sredine.

Poboljšana udobnost

Uz tehnologiju brzog hlađenja, možete uživati u udobnijem životnom prostoru, čak i tokom vrućih letnjih meseci. Funkcija brzog hlađenja pomaže da se brže reguliše temperatura, održavajući vas hladnim i prijatnim.

Hofmann klima uređaji

Vreme je da ponovo preuzmete kontrolu nad svojim domacćinstvom.

A+++ Energetska efikasnost

U stanju pripravnosti klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5 W koristi se samo 1 W na sat, što znači uštedu energije od 80%.

Energetska efikasnost je važan faktor kada su u pitanju sistemi za klimatizaciju. To je zato što jedinice za klimatizaciju troše mnogo energije, što može rezultirati visokim računima za struju i povećanom emisijom ugljenika.

PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA

Višeslojna tehnologija prečišćavanja vazduha klima uređaja je inovativna metoda uklanjanja štetnih čestica iz vazduha, koristi više filtera i procesa kako bi se očistio vazduh od različitih zagađivača.

Ovaj metod koristi više filtera koji uklanjaju različite vrste zagađenja, od prašine i polenskih čestica do gasova i mirisa.

Postoje različite vrste filtera, uključujući HEPA filtere, ugljene filtere i UV filtere koji uništavaju bakterije i viruse.

Višeslojna tehnologija prečišćavanja vazduha je posebno korisna za ljude koji pate od alergija i respiratornih problema, jer smanjuje količinu štetnih čestica.

Tihi rad

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osetite kao da čujete tišinu.

WI-FI KONTROLA

vam omogućava da daljinski kontrolišete svoj klima uređaj sa bilo kog mesta, sve dok imate internet vezu. Ovo može biti zgodno ako ste zaboravili da isključite klima uređaj pre nego što odete od kuće ili želite da ohladite svoj dom pre nego što stignete.

SAMOČIŠĆENJE

Samočišćenje je proces koji omogućava klima uređaju da se samostalno očisti od prašine, dlaka, i ostalih nečistoća. Klima uređaji koji imaju ovu funkciju češće se koriste u prostorijama gde postoji visoka koncentracija prašine, vlage i insekata. Ova funkcija značajno utiče na održavanje kvaliteta vazduha, čime se sprečava širenje bakterija i alergena.

AUTOMATSKO RESTARTOVANJE

U slučaju prekida električnog napajanja, klima uređaj će nastaviti rad čim se napajanje ponovo uspostavi. Nećete morati da ručno resetujete kontrole.

FULL DC INVERTER

Ova tehnologija koristi motor DC kompresora koji je sposoban da radi pri promenljivim brzinama, što rezultira preciznim hlađenjem i energetskom efikasnošću.

Full DC Inverter tehnologija može smanjiti potrošnju energije do 60% u poređenju sa tradicionalnim klima uređajima.

Ova tehnologija takođe obezbeđuje tiši rad, pošto motor DC kompresora proizvodi manje buke od konvencionalnih AC kompresora.