Skip to main content

INTELIGENTNA PROIZVODNA RADIONICA

9 proizvodnih linija, godišnji proizvodni kapacitet 300.000 kompleta. Da bismo nastavili da poboljšavamo efikasnost, ulažemo puno automatskih inteligentnih alata kao što su aparat za automatsko zavarivanje, nemački vakumski uređaji itd.

Objekti za testiranje

Mnogo brinemo o visokim performansama naših proizvoda, tako da mnogo ulažemo u laboratorije, imamo ne samo nacionalne laboratorije, već i dugotrajne laboratorije. Svi novi proizvodi moraju da rade čitavu godinu dana sa svim prikupljenim podacima i analizama pre plasiranja, kako bi se obezbedile visoke performanse i stabilnost na tržištu.

  • 9 TUV standardnih testnih laboratorija
  • 12 dugoročnih testnih laboratorija
  • Kapacitet jedinice ≤300kW
  • Testirajte temperaturu okoline: -45-55 °C
  • 10,000 m³/h oprema za ispitivanje protoka vazduha

Ponosni smo što smo postali jedan od svetskih vodećim proizvođačima u našoj oblasti, što se postiže stalnim razvojem naših proizvodnih linija sa najnovijim dostupnim tehnologijama i ultra modernim proizvodnim i R&AMP objektima.

Ko smo mi?

HOFMANN je uspostavio efikasnu i dinamičnu platformu za razvoj i proizvodnju, i postigao je stratešku saradnju sa ES, Parker Davis i drugim međunarodnim kompanijama za toplotne pumpe i klimatizaciju. Kroz širu evropsku i globalnu perspektivu, zajednička saradnja je bila veoma konkurentna i komercijalno uspešna kako bismo ojačali našu vodeću poziciju na inostranim tržištima.

Ko smo mi?

MEGATERM d.o.o. je trgovinsko preduzeće u privatnoj svojini, osnovano 1990. godine u Novom Pazaru. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina opremom za centralno grejanje i vodovodnih instalacija. Početak rada je baziran na maloprodaji kućnih termotehničkih i gasnih instalacija.
Danas MEGATERM pored svojih specijalizovanih maloprodajnih objekata, kroz velikoprodajnu mrežu snabdeva, kako trgovačke firme tako i izvođače radova i investitore velikih objekata.

U katalagu se nalazi niz Hofmann proizvoda za savršeni dom koji obezbeđuje kontrolu nad temperaturom vazduha i vode.